Reviews

Hieronder enkele reviews van onze huurders

31 Responses to Reviews

  1. Klaus van der Zalm 12 september 2017 at 14:13 #

    Beste familie Degenaar en Bosschaart,

    Namens mijn reisgenoten fam van Dolderen en fam Koedam deel ik u mede dat wij het prima naar ons zin gehad hebben in de vakantiewoning “Zum Holländer” in Veldenz.
    Alles zag er keurig netjes en schoon uit. Eventuele verbeterpuntjes zijn reeds aan u doorgegeven.
    Wij hebben ook genoten van de wijnfeesten en vuurwerk op zaterdag en van de mooie optocht op zondag in Bernkastel.
    Ook veel complimenten over de goede zorgen en de persoonlijke aandacht van Henk Weenk.
    Zeker voor herhaling vatbaar!!

    Met vriendelijke groeten,

    Klaus van der Zalm

  2. Hettie van Dolderen 7 september 2017 at 21:59 #

    Beste eigenaar,

    Afgelopen weekend in uw vakantiewoning geweest in Veldenz. Enthousiast door Henk ontvangen en top, dat hij zo behulpzaam is geweest. Genoten van het wijnfeest in Bernkastel, leuke kraampjes, mooi vuurwerk, leuke optocht en natuurlijk heerlijke moezelwijn. De woning is goed bevallen, schoon, ruim en alles wat je nodig hebt, is er ook. Kortom een heel leuk lang weekend en voor herhaling vatbaar. Tot een volgende keer!

    groetjes Klaus, Margreet, Charles, Hettie en ons hondje Robbie

  3. Familie van Braak 1 januari 2017 at 19:57 #

    Op 2e Kerstdag vertrokken naar Veldenz, om een midweek vakantie te houden
    We werden hartelijk ontvangen door Henk,die ons in alle rust,(ondanks de vele vragen die hij van de kinderen op zich afgevuurd kreeg) wegwijs maakte in de woning, In een paar woorden omschrijving van de woning:
    ruim,zeer compleet,rustig gelegen,vrijheid.
    We hebben mooie wandelingen gemaakt. O.a de Geierlay brug in Mohsdorf, echt een aanrader, stadswandeling door Trier en een wandeling naar de burcht in Bernkastel-Kues.
    Ook al was het een wintervakantie en waren er veel bezienswaardigheden gesloten (wildpark,kabelbaan enz) er was nog genoeg te beleven. In Trier en Bernkastel-Kues was zelfs een schaatsbaan aangelegd waar je kon schaatsen. Het zag er naar uit dat dit een jaarlijks terugkerend evenement is,maar dat weten we niet zeker.
    Bakker om de hoek,supermarkt bijna om de hoek. Makkelijk aan te rijden. Kortom het smaakt voor ons naar meer…..wie weet nog eens in het voorjaar of de zomer.

  4. Fam Jonckers 28 oktober 2016 at 17:12 #

    Fam P Jonckers 17-10-2016

    Een geweldige week gehad met 5 personen in het appartement “Den Hollander”
    Werkelijk alles was aanwezig en netjes.
    We hebben genoten van de omgeving welke prachtig is en voor ieder wat wils.
    Wandelen/ fietsen /steden bezoeken en natuurlijk wijn proeven.
    Een aanrader.

  5. William 17 augustus 2016 at 11:23 #

    Wij, 2 volwassen en 2 kinderen, waren 1 week in de vakantiewoning Zum Hollander. De woning was zeer compleet, schoon en het sanitair is prima. De bedden heel goed en onze week daar was uitstekend.
    De omgeving buitengewoon geweldig. Het weer zat ons ook mee, dus allerlei dagtripjes gemaakt.
    Aanraders in de buurt zijn zonder meer Berndkastel, Cochem en Trier.
    Voor kinderen is het zwembad in Leiwen boven op de berg zeker een aanrader, wat een uitzicht heb je dan over de Moezel, en de kinderen vermaken zich prima in het goed uitgeruste zwembad.
    Uiteraard ook een wijnproeverij meegemaakt en lekker wijn mee naar huis terug genomen.
    Al met al een prima week vakantie en een hele fijne gastheer Henk.
    Bedankt en wij zullen Zum Hollander zeker aanraden.
    Groetjes familie Geerdink

    • Aline van Leijen 24 augustus 2016 at 13:45 #

      Wij sluiten ons hierbij volledig aan!
      Zeer compleet ingericht appartement. Wij waren met 4 volwassenen. Beheerder Henk is erg vriendelijk en behulpzaam.
      Prachtig weer gehad!
      Bakker is om de hoek, heerlijk verse broodjes halen en een grote supermarkt op 10 min rijden afstand.
      Vakantiewoning is zeer aan te bevelen!
      Mvg Fam. Van Leijen

  6. Alex van Vliet 5 augustus 2016 at 10:27 #

    Beste familie Degenaar en Bosschaart,

    Onze vakantie in Veldenz was zeer prettig. Het verblijf was ruim en compleet en de omgeving erg mooi. Met 10 mensen, waaronder 2 jonge kinderen konden wij gemakkelijk verblijven. Zeker een aanrader voor grotere groepen die houden van mooie natuur, leuke stadjes en lekkere wijn.
    Zeker iets dat wij aan familie en vrienden zullen aanraden, en als de gelegenheid zich voordoet ook zelf naar terug zullen gaan!

    Vriendelijke groeten,

    Familie van Vliet.

  7. Hans Degenaar 1 juni 2016 at 20:43 #

    Hartelijk dank voor uw reactie per email.

    Hallo fam Degenaar.

    We zijn afgelopen weekend in jullie huisje geweest.
    Dit is ons als heel fijn en goed ervaren.
    Het is zeer compleet ingericht en ook de beheerder Henk was zeer beleefd en behulpzaam.
    We komen zeker nog eens terug.
    Ook de omgeving is heel mooi.

    Nogmaals dank, en voor de mensen die hier nog niet zijn geweest, het is een echte aanrader

    Jos
    Maarheze

  8. FAM. VAN LOO 6 november 2015 at 18:26 #

    Hallo,

    Net terug van een weekje in de nieuwe Veldenzer-Hammer woning. Heel praktische woning, en netjes gerenoveerd. Nog enkele kleine schoonheids-foutjes en alles is perfect.

    Na al in de woning “zum holländer” verbleven te hebben, wisten we dat alles prima ging zijn. De woning in de Veldenzer Hammer is de ideale uitvals-basis voor de regio in voor- en najaar en ook in de zomer.

    We komen zeker nog terug om wederom van de rust, de prachtige omgeving en het lekkere eten in de regio te genieten. En hopelijk moeten we niet te lang wachten hiervoor, hehe.

    Tip : sinds een week of 3 is de Geierlay hangbrug open in Mörsdorf, prachtige ervaring om 360mt lang en 100mt hoog over een vallei te wandelen !!

  9. oosterwijk 26 augustus 2015 at 14:33 #

    beste eigenaar

    wij zijn een midweek in vakantiewoning 2 geweest en hebben het erg goed naar ons zin gehad, erg leuk huis , alles aanwezig mooie locatie en de omgeving in 1 woord Geweldig .
    We denken er zeker over om terug te komen
    fam. oosterwijk

  10. Peter 13 mei 2015 at 21:12 #

    Beste Hans en Martine,

    Wij willen jullie bedanken voor een topweek in Veldenz!
    In een goede drie en een half uur rijden kwamen we aan in Veldenz. Hier werden we hartelijk ontvangen door Henk die ons het mooie, ruime appartement liet zien. De kinderen zagen direct bij binnenkomst in de woonkamer het speelgoed staan en zaten al snel heerlijk te spelen. We hebben de schtitterende omgeving rond de Moezel bekeken en ook zijn er mooie plaatsen in de buurt om te bezichtigen. De kinderen hebben hun hart op kunnen halen in het mooi aangelegde speeltuintje op 5 minuten van het appartement en in het Wild&Erlebnispark Daun, wat een echte aanrader is!

    Groetjes,
    Peter, Marjon, Luuk, Teun en Gijs

  11. Hans Degenaar 23 september 2014 at 20:41 #

    Beste familie Renes, bedankt voor de feedback via email.

    Geachte fam. Degenaar,
    Door vrienden van ons werden wij geattendeerd op de mogelijkheid om uw appartement te huren in Veldenz nabij Bernkastel-Kues aan de Moezel. Inmiddels zijn wij weer terug in Nederland nadat wij er een aantal dagen verbleven. Heel graag willen wij u een compliment maken: Het was absoluut fantastisch. De ontvangst door uw beheerder was allerhartelijkst en wij voelden ons er direct thuis. Het appartement is heel erg mooi en voorzien van werkelijk alle gemakken. Veldenz ligt heel gunstig met de prachtige stad Trier vlakbij en aan de andere kant ben je direct aan het mooiste gedeelte van de Moezel. Kortom, we hebben er echt van genoten!
    U ziet ons zeker weer terug en wij zullen het iedereen van harte aanbevelen!
    Heel graag tot een volgende keer.
    Vriendelijke groet,
    Justine en Jan Renes

  12. Familie van Driel 5 augustus 2014 at 23:16 #

    Beste familie,

    Wij hebben een heerlijke midweek gehad in jullie prachtig verzorgde appartement.
    Het was superschoon en gezellig ingericht. Het ontbreekt je werkelijk aan niets.
    De ontvangst van Henk was bijzonder hartelijk.
    De omgeving van Veldenz is schitterend en er is veel te bezoeken en de nodige wijn te drinken.
    We hopen zeker nogeens terug te komen.
    Met vriendelijke groet,

    Familie van Driel

  13. Fam. Kampermann 19 juli 2014 at 09:43 #

    Wat een geweldige vakantiewoning is dit, mooi ingericht met alle luxe en comfort (zoals bv. de vaatwasser en enorme tv). Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen en troffen we een blinkend schone woning aan. De woning is heel ruim opgezet met grote woonkamer en royale slaapkamers en zelfs voorzien van twee badkamers. Het grote balkon geeft de mogelijkheid om heerlijk buiten te ontspannen, hoewel de omgeving ook prachtig is met die gezellige Moezel-sfeer. Wij zijn een weekend geweest, maar komen zeker terug voor een langere periode. Ook hebben wij de woning al aangeraden aan familie en vrienden, omdat wij er echt heel enthousiast over zijn.
    Hartelijk dank voor de gastvrijheid!

  14. Jos en Corry Germes 16 juli 2014 at 22:09 #

    Wij zijn van 8 tot 15 juni in het appartement Veldenz geweest en hadden een fantastische week! Eerst wel erg warm maar de 2e helft was het weer geweldig. Het appartement is heel mooi, heerlijk bed en een keuken waarin alles aanwezig is. Ontbijt op het balkon. We misten alleen een eethuis op loopafstand. De omgeving is prachtig. Heerlijk gewandeld en rond getoerd met de auto (airco vol aan). Wilde zwijnen gezien, reeen en een vos op 11 meter afstand. Het is echt een aanrader. vr. gr. Jos en Corry

  15. Francisca en Henk 30 juni 2014 at 16:05 #

    Beste Hans en Martine,

    Wat hebben wij het heerlijk gehad in jullie vakantiewoning!
    Een prachtig groot en comfortabel appartement! De 2e badkamer was erg mooi en met een heeeerlijke douche. Het grote balkon hebben we veel gebruikt, met uitzicht op delen van de heuvels met mooie wijngaarden. Wij hadden niet zo’n mooi weer, maar hebben zeer veel rondgereden en bekeken. Vooral Bernkastel-Kues, Trier en Traben-Trarbach vonden we prachtig. Heerlijk gegeten en lekkere wijnen.
    We hebben volop genoten, graag tot een volgende keer!

    Groeten van Francisca en Henk

  16. Depuydt-Geldhof 4 juni 2014 at 14:11 #

    Beste familie Degenaar,

    Wij hebben een prettige week doorgebracht in uw ruim en comfortabel appartement in Veldenz.
    Bij aankomst was alles heel netjes en wij hebben dit ook zo gehouden.
    Henk heeft ons vriendelijk ontvangen.
    Prachtige wandelingen in de omgeving. Lekker eten en goede wijnen.
    Dit verblijf is voor herhaling vatbaar.

    Groeten,

    Familie Depuydt – Geldhof
    Familie Wannyn – Marchand

  17. Gasser 3 juni 2014 at 19:03 #

    Liebe Familie Degenaar

    Wir danken Ihnen für die schönen Tage, die wir bereits zum zweiten mal, in ihrem grosszügigen, sehr liebevoll eingerichteten und sauberem Appartement verbringen konnten. Sehr grosse Zimmer, schöner Balkon unter dem Dach, zwei Nasszellen, sowie Geschirrspüler und Glaskeramikplatte = Luxus pur. Das alles in einem kleinen, sympatischen Dorf in mitten der wunderschönen Weinberge an der Mosel. Sehr zu empfehlen ist auch die Rundfahrt durch die Weinberge mit Weindegustation (sehr gute Weine) und anschliessendem Abendessen. Viele interessante Sehenswürdigkeiten in unmittelbarer Nähe. Fantastisch! Wir kommen auf jedenfall gerne schon bald wieder.

    Liebe Grüsse aus der Schweiz
    Familie Gasser

  18. Linda 24 mei 2014 at 16:11 #

    Bij aankomst werden we zeer vriendelijk ontvangen door Henk. Hij gaf ons een paar goede tips en was de hele vakantie behulpzaam waar hij kon. Top!

    De woning is heel ruim en was keurig schoon. Wij voelden ons met 3 kleine kinderen erg prettig in de woning. Er was ook nog het nodige speelgoed voor de kleintjes aanwezig.

    Verder een prachtige omgeving in het Moezeldal. Wij komen zeker weer terug.

    Vr.gr. Linda, Jan en kids

  19. Lucienne en Perry 18 november 2013 at 13:12 #

    Beste fam. Degenaar, wij hebben de eerste drie dagen van November in jullie huis doorgebracht. Ondanks de vele regen hebben wij ons prima vermaakt. Het sfeervolle en warm aandoend huis heeft daar zeker aan bijgedragen. Het huis is geheel compleet en van alle gemakken voorzien. De ontvangst door Henk was allerhartelijkst en meteen vertrouwd, alle info die nodig was werd gegeven.De omgeving en het dorp is heel erg mooi, wijnhuizen en vele restaurantjes waar je heerlijk kunt eten.Voor ons zeker de moeite waard een keer terug te komen.
    Hartelijke groet, Lucienne en Perry

  20. René & Leontine 2 november 2013 at 22:32 #

    Wij hebben enorm genoten in de vakantie.
    De kinderen hebben het er uitstekend naar hun zin gehad. Ze willen graag nog een keer terug naar Henk. De bioscoop was het einde. De wijn smaakte overheerlijk en de wijnproeverij was perfect.
    Het huisje is erg mooi en alles wat we nodig hadden was aanwezig. Keurig ingericht en onderhouden.
    Er is nog veel te zien in de omgeving. Deze week was te kort. Dus waarschjnlijk, tot ziens. Groetjes René en Leontine
    PS. Het is echt een aanrader!!!

  21. Fam.Custers 1 oktober 2013 at 22:08 #

    Hallo Fam Degenaar, Ons weekend van 27 september bij jullie in het vakantiehuis was super.Het huis was van alle gemakken voorzien en alles was schoon.De omgeving is prachtig en het weer was ons goed gezind. Dit is voor herhaling vatbaar en we komen zeker terug.Groetjes uit Bunde van Fam.Custers

  22. Ferrie en Thea Köhler 22 september 2013 at 20:10 #

    Beste Hans en Martine,

    Bij aankomst troffen wij een ontzettend mooi en ruim appartement aan ,zeer schoon en alles was er ook aanwezig.Wij werden heel vriendelijk en warm ontvangen door de beheerder Henk .Henk was heel erg behulpzaam en niets was te veel voor hem. Nog bedankt daar voor. Helaas hebben we veel regen gehad maar heeft er ons niet van weerhouden om mooie routes te rijden.En dat moet gezegd worden de natuur is er prachtig.Wij hebben een fijne midweek gehad en hopen zeker nog eens terug te komen.

    Groetjes Ferrie en Thea

  23. hans 7 augustus 2013 at 21:27 #

    lekker weekje ertussenuit in een zeer goed uitgeruste vakantiewoning. Erg goed weer gehad (soms een beetje te warm), maar altijd beter dan regen.
    Erg hulpzame beheerder Henk altijd bereikbaar.

    Diverse plaatsen bezocht van cochem tot trier.
    Ook de prachtige vulkaanmeertjes rond Daun (pulvermaar, gemundener Maar), heerlijk om te zwemmen.

    Gr. Hans, Margie en kids

    • Hans Degenaar 8 augustus 2013 at 10:46 #

      Bedankt voor het vermelden van de bezochte plaatsen, Daun kenden wij zelf nog niet en gaan wij zeker ook heen.

  24. R.A.J. Niels 23 juli 2013 at 09:13 #

    Een hele fijne vakantie gehad met zeer warm weer. Het appartement is goed en van alle gemakken voorzien. Een speciale dank aan beheerder Henk. Zeer behuplzaam en hij heeft ons gebracht en gehaald naar een zeer goed restaurant. Een aanrader en mijn echtgenote en ik zullen zeer zeker terugkomen en het adres doorgeven aan vrienden.

  25. Johan van Droffelaar 23 mei 2013 at 10:44 #

    Wij hebben het erg naar ons zin gehad in het goed ingerichte en ruime appartement (zeker voor 2 personen!) in Veldenz. Gastvrij ontvangen door Henk die ieder probleem oplost. Prima bakkertje op loopafstand en over de lekkere wijn hoef ik het niet te hebben, die is hier in overvloed. De fraaie Moezelvallei nodigt uit tot het maken van lange wandelingen en dat is voor ons de grootste aantrekkingskracht van het gebied. Helaas zat het weer wat tegen. De bekende stadjes als Bernkastel en Cochem zijn wel erg touristisch maar voor stadsvertier zijn ook Trier (kultuur, winkelen) en Luxemburg-stad binnen bereik. De opvallend vriendelijke bevolking maakte het verblijf extra aangenaam. Dit goede adres voor een ontspannen vakantie wordt door ons zeker aangeraden. Met vriendelijke groet en tot volgende keer, Johan en Gineke

  26. FAM VAN LOO - SMITS 13 mei 2013 at 09:19 #

    Hallo,

    Net terug van een prachtig weekend aan de Moezel in jullie vakantiewoning.

    Rust, lekker eten, beter weer dan thuis, goede ontvangst, enz. Wat wil je nog meer.

    Hartelijk dank aan Henk & team en we komen zeker en vast nog terug.

    Groeten van ons allen en een stevige poot van Zorka.

    Danny, Greet, Jeffrey, Elien en Zorka

    • Hans Degenaar 22 mei 2013 at 17:50 #

      Beste familie van Loo,

      Leuk dat u volgend jaar weer komt met de hemelvaart.

      Tot dan, en misschien zelfs nog iets eerder.

      Hans en Martine Degenaar

  27. Familie Marcus 20 januari 2013 at 16:57 #

    Beste familie Degenaar,

    We hebben het met ons zessen enorm naar onze zin gehad in Veldenz. Henk en zijn vrouw hebben ons goed ontvangen en stonden zoals dat heet “geheel tot onze dienst”. We zijn ook enorm tevreden over het huis en de omgeving (we hebben o.m. Trier, Luxemburg, Bernkastel-Kues bezocht) en als het maar enigszins kan komen we graag weer een keer terug.
    Een minpuntje was er: het weer, maar ja, daar kan niemand wat aan doen …

    Groeten,

    Familie Marcus

  28. fam ten brink 2 januari 2013 at 22:06 #

    Beste heer Degenaar,

    Bij aankomst werden wij met open armen ontvangen door Henk.
    Wat een warmhartige man is dat! De kinderen hebben heerlijk film bij hem gekeken
    met popcorn en limonade. Het huis is van alle gemakken voorzien niks ontbreekt!
    De stad Trier is een echte aanrader op slechts 25 min rijden. Wij komen zeker terug als het weer beter is.

    ps; de wijn en traubensapf is heerlijk!

    groetjes fam ten Brink

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by WooThemes